Betaalmogelijkheden


Wat is betalen via iDEAL?

iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel. Maar hoe gaat het nu precies in zijn werk? Op het moment dat u een online- aankoop wilt afrekenen, kunt u op het scherm kiezen uit verschillende betalings- mogelijkheden. U kiest dan voor iDEAL. Daarna selecteert u de bank waar u uw onlinebankzaken regelt. U komt dan in het internetbankierprogramma van uw eigen bank terecht waar alle relevante gegevens al staan ingevuld. Voor u dus geen ‘gedoe’ met het overnemen van ordernummers en bedragen. Vervolgens autoriseert u de betaling op de voor u bekende manier – e.dentifier, ASN Digipas, Acces Key, Easykey, Tan-code, Random Reader of Digipas – van uw bank. Daarna bevestigt uw bank de betaling. Ten slotte verlaat u het internetbankierprogramma en keert u weer terug naar de webwinkel. De betaling van uw aankoop is geregeld. Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor betaling via iDEAL.

Uw voordelen:

 • U betaalt op de vertrouwde manier van internetbankieren.
 • U betaalt via de veilige software van internetbankieren.
 • Wij versturen uw bestelling direct, als u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt (mits op voorraad).
 • Betaling via iDEAL is gratis en veilig bij By Lin omdat wij gebruik maken van zogeheten SSL certificaten


 Betalen via PayPal

Betalen via PayPal is ook mogelijk. U kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppelt u uw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van uw bankrekening of creditcard.

Kosten:

Wij berekenen geen kosten voor betaling via Paypal.

Uw voordelen:

·       U betaalt via veilige software.

·       Indien voor 13.00 uur besteld, verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag.

·       Betaling via PayPal is gratis.


MisterCash

De populaire Belgische betaalmethode

 • De bekendste betaalmethode in België
 • Gegarandeerde betaling
 • Voor zowel on- als offline betalingen

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.


Creditcard

Wereldwijd het meest gebruikte online betaalmiddel

 • Conversie optimalisatie
 • PCI-DSS level 1 compliant
 • Fraudemonitoring
 • Dagelijks doorgestort (dag + 7)

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Doordat we onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro en Visa ondersteunen, zorgt dit direct voor veel potentiële kopers. Voor het ontvangen van creditcardbetalingen zijn hoge veiligheidseisen. Mollie is volledig PCI DSS-compliant en heeft daardoor het hele proces van aansluiten en managen van onze klanten in eigen beheer. Door slimme technieken nemen wij veel (ingewikkeld) werk voor onze klanten uit handen. Door middel van onze snelle acceptatie en innovatieve Mollie API is aansluiten via Mollie zeer snel gerealiseerd.


Apple Pay

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt er veilig mee betalen in winkels, in apps en online. Het is dus net zo makkelijk als betalen met je bankpas, en ook nog eens veiliger.


Overboeking per bank

Vindt u het fijn om eerst uw bestelling te plaatsen en dan pas uw bestelling te betalen? Dat kan! Vink bij de bestelling aan dat u vooruitbetaald per bank. Vervolgens ontvangt u een email met onze betaalgegevens. Hiermee kunt u het aankoopbedrag overmaken. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling op onze rekening hebben ontvangen. Vooruitbetaling via bankoverschrijving is mogelijk tot een bedrag van maximaal € 500,-

Hoe lang duurt het?
Het duurt ongeveer 1 tot 2 werkdagen totdat de betaling bij ons binnen is. Uw bestelling versturen wij op de dag dat uw betaling is verwerkt.

N.B. De betaling dient binnen 2 werkdagen op onze bankrekening te staan, daarna wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor de betaalmethode “Vooruitbetalen per bank”.

Uw voordelen:

·       U betaalt op een veilige manier.

·       We rekenen geen kosten voor de betaalmethode per bankoverschrijving.

 • IBAN-nummer:  NL94INGB0007163815

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
Zodra de betaling binnen is( 1 tot 2 werkdagen) versturen wij de bestelling

Uw Voordelen:

 • U betaalt op een veilige manier.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt u bestelling altijd annuleren, het beste kunt u dit zo snel mogelijk doen zodat we de bestelling niet aan u hoeven te verzenden.


Heeft u nog vraag en die wilt u aan ons stellen??

Neem dan contact op met onze klantenservice op via 0648762573  of via de mail info@bylin.nl,

Via facebook messenger en Whatsapp  ben ik ook te bereiken.

U kunt mij bereiken van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 20.00 uur. Ik help u graag verder!