Wie zijn wij?

By Lin be inspired

 
Ben jij op de hoogte van de laatste trends, of wil jij juist weten wat er op dit moment echt in jouw kledingkast moet hangen??? By Lin struint heel veel groothandels in Europa af  en is opzoek naar echte street looks die iedere fashionista wel zou willen hebben. By Lin heeft haar eigen stijl!  Stoer, vrouwelijk maar vooral draagbaar en Hip! Laat je inspireren door de budget street looks! Hoe leuk is het om er über hip uit te zien met een outfit voor minder dan €50,-
Het kan gewoon met By Lin!!!!!
Neem snel een kijkje in de webshop
 
BE inspired.
 

 

Wie is By Lin?

 
By Lin is opgericht door mij (Linda Niesing),  mijn passie is mode! Na meer dan 17 jaar als kapster werkzaam te zijn, was ik toe aan een nieuwe uitdaging, iets wat ik naast mijn werk en gezin zou kunnen doen. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met styling en veel op het gebied van uiterlijke verzorging. Door mijn werk als kapster had ik dus de stap naar de mode snel gemaakt. Met hulp van mijn vriend (John de Waal) vormen wij samen een sterk team die By Lin een professionele webshop doet maken! 
 
 

De winkel

Hoe leuk is dat! Vanaf 1 oktober 2019 is er nu ook een winkel. Naast de webshop is er nu ook een fysieke winkel gevestigd in Vlaardingen op de Hoogstraat 163. Kom gezellig rond te snuffelen in onze winkel / kapsalon. De koffie, thee en wat lekkers staan altijd voor je klaar. Ons concept is vernieuwend!  Hoe leuk is het na het scoren van een nieuw outfitje lekker je haartjes te laten doen en je zo helemaal te doen laten stralen! Daarom houd ik ook zo van mijn vak! Met de kennis die mijn personeel en ik hebben geven wij jou graag de HOW TO WEAR tips en kijken wij natuurlijk wat er bij jou, je persoonlijkheid, figuur en  leeftijd past. Bij ons staat eerlijkheid en oprechtheid op nummer 1! By Lin gaat niemand de deur uit met een rot gevoel of kleding wat je alleen maar in je kast laat hangen. Ongedwongen of met eerlijk advies shoppen doe je By Lin!

Vriendinnen avond

Heb jij weinig tijd ( wat heel herkenbaar is als een moeder van 2 boys en ook altijd een gaatje in mijn agenda zoekt voor een beetje ME-time hihihihi) en lijkt het je leuk de online collectie live te komen bewonderen? Dit kan op afspraak! Maximaal 1 keer per week hebben wij vriendinnen avonden. Voor een vriendinnen avond vragen wij je te komen met 6-10 personen. Wij zullen de winkel voor jou en je vriendinnen openen en deze avond verzorgen met een hapje en een drankje. Wil je hierover meer informatie stuur ons dan een mail of reageer via onze chat helpdesk.

 

Ook sta ik open voor al je suggesties, vragen en opmerkingen, deze kun je mailen naar ons emailadres: info@bylin.nl 

Ik wens  je heel veel shopplezier in mijn webwinkel.
 
Liefs, Linda